Campanii publicitare online

Realizam campanii publicitare online complete. Complet insemnand de la branduire, la cresterea notorietatii online, negocierea de reclama pe marile portale, campanie email, campanie Seo, SEM, Facebook, Video Marketing. Urmarim feedback-urile online aparute in mediul online, aducem la cunostinta companiilor parerile clientilor precum si sugestiile acestora, dar si imbunatatirea imagini clientilor in mediul virtual. O campanie completa poate sa se intinda pe mai multe luni de zile, pana la permanentizarea acesteia. Deseori strategiile de marketing schimbandu-se din mers astfel incat sa fim de fiecare data in pas cu cerintele clientilor dar si cu necesitatile companiei dvs. Realizam si retargetarea publicitatii prin campanii de email, Facebook Ads Retargeting, sau Google Adwords Retargeting.

Luam la analiza freceventa de vizitare a paginilor, care dintre pagini atrag mai multi vizitatori, cat timp stau vizitatorii pe site si cati realizeaza comenzi sau contacteaza clientul. Analizam ratele de succes, open rate al emailurilor, rata de click-uire a banarelor sau anunturilor platite, tipul de referali care trimit trafic catre site si care dintre acestia sunt benefici pentru companie. Urmarim vizitatorul care ajunge pe pagina web precum si comportamentul acestuia. Toate rezultatele fiind prezentate in raportul de analiza si propuneri pentru strategiile de marketing viitoare, precum si imbunatatirea strategiilor existente.

Analizam bugetele dedicate pentru publicitatea online si rezultatul conversiilor cost-venit realizat astfel incat in mod constant investitia in promovare sa fie una profitabila si sa aduca plus valoare companiei. Adesea urmarim si comportamentul clientilor existenti prin incercarea de a ridica o cota de vanzare catre acestia prin promotii si oferte incercand sa ii fidelizam pentru dvs. Folosim o relatie apropiata intre client si noi astfel incat de fiecare data cand apar noutati sau situatiile de pe piata se schimba sa putem intervenii cu strategii functionale si de rezultat. In unele cazuri incercam readucerea in companie a vechilor clienti care din diferite motive au renuntat la colaborarea cu dvs.

Partea privind bugetul pentru publicitate, reprezinta punctul de pornire atunci cand se analizeaza posibilele campanii publicitare online stabilindu-se strategia de marketing. Esential este si ceea ce urmareste compania in urma campaniei publicitare online, iar strategia de marketing urmata de catre noi, vizeaza atingerea rezultatelor estimate de catre client.