Directoare & Anunturi

Campanii de anunturi
1. Stabilirea listelor site-urilor de anunturi (baze de date existente 1000 site-uri pentru Romania, 4000 Internationale)
2. Stabilirea strategiei de marketing pentru anunturi
3. Crearea anunturilor unice pentru site-urile de anunturi
4. Crearea conturilor pentru client pe siteurile de anunturi
5. Postarea anunturilor programate
6. Campanie de anunturi platite pe siteurile cu trafic foarte ridicat sau targetat
7. Analiza rezultatelor din campania de anunturi
8. Analiza vanzarilor in urma campaniei de anunturi
9. Stabilirea noilor strategii pentru campania de anunturi

Inscirere in directoare

Serviciu de inscriere in directoare romanesti si straine bonusuri importante pentru fiecare pachet ales, experienta in domeniul directories submission de peste 4 ani de zile, liste updatate constant, prezentarea avantajelor platformelor utilizate, tips and triks privind directoarele, cum sa gasesti linkurile aprobate pe google, yahoo.

Tooluri online pentru seo gratuit!Confirmarea emailurilor in urma inscrierilor, raport email cu link-urile aprobate. Peste 10 categorii de alegere la inscrieri.

Ping-uri catre noile pagini create in directoarele respective. Inscriere constanta in 100 de directoare zilnic(putem alterna 100 link-uri inscrise in directoare/2 zile/4 zile).

Preluare rss a ultimelor articole de catre directoare( orice articol nou scris, in functie de pachetul ales: 1000-2000-3000 linkuri, aveti automat aproximativ 70% din numarul de link-uri aprobate in directoare, extrem, extrem de avantajos in seo, practic platiti odata, si va promovati automat noile articole scrise).

Pachetele prezentate de catre fullmarket.ro sunt garantate prin faptul ca aveti garantia 100% ca inscrierile se realizeaza, lucru pe care il veti putea observa in rapoarte, pentru ca nu sunt directoarele noastre(avem si o retea de directoare romanesti ale noastre, insa intr-un articol va vom prezenta dezavantajele retelelor farm link) iar calitatea lor fiind in unele cazuri ridicata, termenii si conditiile lor de inscriere difera mult, astfel ca ne-am gandit ca toate aceste dezavantaje sa le completam prin adaugarea de link-uri in site-uri sociale, comentarii cu link social, ping-uri, rss submit, descrieri unice cat mai multe, calitatea textului, garantia ca de exemplu pentru pachetul gold de 6000 de link-uri, veti avea sigur 6000 de backlink-uri.

Un alt avantaj este ca inscrierea se face constant, nu 6000 de link-uri intr-o zi, ci 100 la 2 zile, sau 100 pe zi, nu sunt multe pentru ca nu toata lumea accepta intr-o zi toate inscrierile, si practic va puteti trezi peste luni de zile cu alte link-uri aprobate in trecut, pentru ca unii proprietari de directoare aproba mai rar noile link-uri.

Cel ma mare avantaj este ca directoarele in care va inscriem, sunt pe platforma de freeglobes(un csm construit dupa platforma wordpress) iar la inscriere va puteti folosi si adresa feed(ideal pt site-uri pe platforme de bloguri) rezultand astfel ca ultimele 10 articole vor fi preluate constant fara sa face-ti nimic, de catre directoare, cu ultimul continut al site-ului dvs.

Sa luam un exemplu, aveti 1000 de backlink-uri in directoarele freeglobes, iar dvs scrieti un articol, acum peste 1 luna etc, rezulta ca automat aveti 1000 de backlink-uri in acele directoare, google va va observa in mai putin de 1 zi, si frumusestea acestui lucru consta in faptul ca nu va mai trebui sa promovati deep link-ul(link-ul intern, nu index-ul), iar astfel sunt sanse mari sa urcati cu articolul in cautari foarte rapid.

Rapoartele le veti primi in varianta electronica pentru fiecare in parte, 1 raport pt inscrieri (la cerere veti primi si emailurile de confirmare ale inscrierilor), 1 raport pentru comentarii link, 1 raport pentru articole sociale, 1 raport pentru pinguri(daca ati ales un pachet continand acest bonus). Consultanta in seo, pt imbunatatirea continutului dvs se face exclusiv prin telefon sau chat online prin skype la id-ul ambrucosmin , si este gratuta pentru cei ce aleg de la pachetul silver in sus.

Lista cu aceste directoare este prezenta mai jos, puteti da click pe imaginea de mai jos, nu este toata lista de link-uri pentru a ne proteja avantajul concurential, iar link-urile nu sunt text pentru a fi copiate mai greu(ne cerem scuze pt inconvenient dar este o munca de peste 1 luna si se lucreaza in continuare la sortari si scanari de noi adrese)

Plata se face online prin paypal sau card, intr-un cont bancar in cazul in care nu aveti cont la banca, plata se face inaintea inscrierilor, iar viramentul dvs, reprezinta o dovada ca ati facut plata, fapt ce ni-l asumam ca proba legala a plati si a dreptului dvs de a beneficia de aceste servicii.

InscrieriSilver

3000 directoare +300 link-uri sociale +500 link-uri comentarii raport cu inscrierile confirmarea emailurilor raport articole sociale raport comentarii sociale 10 titluri 50 descrieri diferite 11 categorii de inscriere 50/100 inscrieri/zi consultanta seo gratis
50€

InscrieriGold

6000 directoare +1000 link-uri sociale +2000 link-uri comentarii +400 anunturi romanesti raport cu inscrierile confirmarea emailurilor raport articole sociale raport comentarii sociale 100 descrieri diferite 11 categorii de inscriere 50/100 inscrieri/zi consultanta seo gratis
75€

FullDeluxe

5.000 directoare +2000 link-uri sociale +5000 dir link reciproc +2000 comentarii sociale +2000 anunturi internationale +400 anunturi romanesti raport cu inscrierile confirmarea emailurilor raport articole sociale raport comentarii sociale nelimitat titluri nelimitat descrieri diferite 100 categorii de inscriere 50/100/200/300 inscrieri/zi consultanta seo gratis
250€