Writer & Ebooks

Articole si carti electronice
1. Scrierea de articole targetate pentru diferite domenii de activitate pentru pagini web sau materiale publicitare
2. Scrierea de brosuri electronice si printate
3. Scrierea de cataloage online si printate pentru produse si servicii sau manuale de utilizare PDF sau WORD

In functie de specificul fiecarui domeniu, exista materiale care trebuiesc redactate intr-un mod profesionist de prezentare.
Indiferent daca sunt brosuri, pliante, afise, carti, carti postale, ebook-uri newslettere, prezentari Power Point, cataloage online sau printate, vederi, ghiduri, manuale de utilizare, prospecte, date tehnice, fise tehnice, instructiuni de utilizare, toate acestea trebuiesc scrise intr-un mod util pentru cel caruia ne adresam, astfel incat acesta sa primeasca esenta informatiei de care are nevoie, intr-un mod profesionist, citet, eligibil, structurat, usor de parcurs pentru o eficientizare maxima.
In vederea urmaririi acestor aspecte, specialistii nostri si cei cu care colaboram in vederea materialelor de prezentare sau publicitare, acorda o deosebita atentie in conceperea lor. Mai ales ca aceste materiale trebuie sa se integreze in ansamblul general urmarit de catre compania care solicita acest tip de produs sau serviciu, in care trebuiesc sa se regaseasca elemente de identificare a companiei si care nu trebuie sa se abata de la viziunea pe termen mediu si lung al organizatiei.
carte-laptop