Project Description

Impero este unul din cei mai vechi clienti ai nostrii, inca din 2009 incercam sa urcam pe google cu primul proiect de shop online.

Este un client dedicat proiectelor sale si care a fost deschis tot timpul la propunerile noastre mai ales cand a fost nevoie sa deschidem noi canale de marketing pe langa cel de SEO. Reusind sa domine piata de mobila din Timisoara in ce priveste Google Business si Google maps, bucurandu-se de multi clienti care au sunat sa se intereseze de produsele sale si care in final au devenit clienti. Ca pe urma o parte din ei sa devina clienti fideli.

Impero e un client de la care ai multe de invatat si care face ca impreuna cu ce propui ca agentie sa te ajute sa iti dezvolti gandirea si mai mult si sa poti sa ii oferi solutii care pe urma vei putea sa le implementezi si celorlalti clienti din portofoliu.

SOLICITA 1 ORA CONSULTANTA GRATIS

Ai o idee despre ce ai vrea sa faci, dar nu stii exact ce ti se potriveste, sau care ar fi cea mai rentabila solutie? Solicita acum consultanta gratuita prin serviciul Full Market 1 Ora Gratis*!

    *Acest serviciu se acorda gratuit in limita a 400 de cereri, grabeste-te, cat inca mai sunt ore disponibile!