Project Description

PUBLICITATE ONLINE

Full Market va ofera o gama larga de tipuri de campanii publicitare online pe diferite canale dar si mixul de marketing intre acestea.

SOLICITA OFERTA

Solicita oferta de campanii publicitare online. Suna pentru a te ajuta sa te decizi mai usor, care dintre canalele de marketing sau tipul de campanie ti s-ar preta cel mai bine pentru business-ul tau.

Sună Acum

Campanii de publicitate Online Full Market

Suntem primii care testam pe bugetele noastre, diferite canale de marketing online, incercand sa vedem specificul fiecarui canal si sa ajungem la conversii ridicate odata cu experienta obtinuta pe aceste canale.

Detine controlul afacerii tale

Cand am inceput activitatea acum mai bine de 9 ani(un client ne-a atras atentia ca avem peste 11 ani, pentru ca un coleg de al nostru de atunci realizeaza publicitate online), HI5 depasea Facebook, Messenger de la Yahoo era lider mondial la aplicatii chat, Messenger Facebook era inexistent practic in Ro, blogurile erau realizate pe wordpress.com, blogger.com sau tumblr. Acum 10 Ani, Instagram nu exista, Pinterest nu exista, Youtube-ul avea 5 ani. Ebay-ul batea Amazon. Bitcoin era doar in planurile lui Satoshi Nakamoto. In Romania pe atunci era frenezia directoarelor de link-uri si a cataloagelor de firme, precum si a site-urilor de anunturi, poate unii isi mai amintesc de Mercador. Pe atunci mergeau foarte bine si ziarele de anunturi locale.

Am dorit sa expunem toata aceasta evolutie pentru a intelege cat de important este sa detii controlul clientilor si a propriului business, ca indiferent de canalele de marketing pe care le folosim scopul principal e website-ul companiei si listele de clienti precum si baza de date cu datele de contact ale acestora.

Indiferent de modifiarile care vor urma in urmatorii 10 ani, sunt cateva principii de business care vor functiona tot timpul. Iar in acest sens am realizat o lista care va functiona in afacerea dvs si in urmatorii 10 ani.

 • Focuseaza-te pe relatia ta cu clientul

 • Solicita tot timpul feedback-ul clientului, vei afla deseori cum e piata si cum esti fata de piata

 • Concentreaza-ti energia pe site-ul tau si aduna toate resursele aici, e ce poti controla cu adevarat

 • Bonuseaza-ti clientii si fidelizeaza-i, sunt sursa ta de publicitate prin recomandare

 • Recunoaste cand gresesti si invata din greseli, recunoaste pentru viitorii clienti nu pentru cei pe care i-ai pierdut deja

 • Fii la curent cu tot ce se intampla pe piata, aboneaza-te la tot ce inseamna noutati in domeniul tau, asa vei deveni expert

 • Urmareste canalele noi care apar, ai incredere in ele si investeste, reclama lor la inceput sigur va fi foarte rentabila ca si cost, dar consulta-te cu specialistii care deja investesc in aceste canale(reddit e o sursa buna de informare)

 • Analizeaza mai mult ca nicidata, track-uie tot, statisticile si analizele vor fi sursa ta de bani pe termen lung

FOCUS SERVICII

Mix de marketing 94%
Brand Awareness 95%
Focus pe Conversii 100%

ASISTENTA TELEFON

Luni – Vineri 8:00 – 21:00
Sambata 8:00 – 21:00
Duminica 8:00 – 21:00

  0740 060 612

LOCATIE

SUNA ACUM

ALTE SERVICII OFERITE

Full Market ofera o gama larga de servicii de Publicitate si vanzari. O parte dintre ele sunt prezente in lista de mai jos. Pentru orice intrebare legate de acestea nu ezitati sa ne contatati.

Managementul Vanzarilor

Implementam sisteme de urmarire a vanzarilor indiferent daca sunt online sau offline. Oferim solutii de crestere a vanzarilor si fidelizarea clientilor.

VEZI AICI

Identitate Vizuala

Realizam servicii de identitate vizuala precum: Logo, simbol, slogan, carti de vizita, plicuri, foi cu antet, reviste, brosuri, pliante, website, spoturi.

VEZI AICI

Analiza & Statistica

Realizam rapoarte privind volumul, potentialul clientilor, concurenta pietei, cat de dezvoltata este si cate sanse sunt de a prinde o cota ridicata.

VEZI AICI

Web Design

Realizam web design pentru clienti de la website-uri de prezentare pana la shop-uri online, aplicatii web si portale sau intranet pentru sisteme interne.

VEZI AICI

Campanii Offline

Oferim consultanta in campanii de tip Off-line, de la ofertarea clientilor la promotii, mod de abordare a vanzarilor sau cresterea cotei de piata la clienti.

VEZI AICI

SEO

Implementam proiecte de Seo pentru clienti la diferite nivele dupa o analiza foarte exacta a pietei si dupa gasirea niselor cu potental pentru companii.

VEZI AICI

Pr & Press Release

Colaboram cu marile agentii de PR din Romania dar si cu o parte din oamenii de media, direct si va putem oferi pachete atractive in PR si comunicate de presa.

VEZI AICI

Baze de date

Construim, dezvoltam si optimizam Baze de Date structurate pentru clienti, de la baze de date simple in excel, sql, pana la baze de date mari de tip Big Data.

VEZI AICI

GARANTATI DE CEI MARI

Full Market este acreditata de catre Google ca fiind un partener ce cunoaste produsele Google de publicitate si analiza prin Google Analytics si Google Ads, acreditarile noastre le puteti gasi aici. Insa mai important decat aceste acreditari credem ca reprezinta experienta si numarul foarte mare de campanii pe care le-am rulat pentru clienti sau pentru proiectele noastre dar si rezultatele obtinute pentru fiecare campanie in parte.

SOLICITA 1 ORA CONSULTANTA GRATIS

Ai o idee despre ce ai vrea sa faci, dar nu stii exact ce ti se potriveste, sau care ar fi cea mai rentabila solutie? Solicita acum consultanta gratuita prin serviciul Full Market 1 Ora Gratis*!

  *Acest serviciu se acorda gratuit in limita a 400 de cereri, grabeste-te, cat inca mai sunt ore disponibile!

  WHATSAPP

  +40 740 060 612

  TELEFON

  PROGRAM DE LUCRU

  8:00am – 21:00pm

  TELEFON

  PROGRAM DE LUCRU

  8:00am – 21:00pm