Project Description

Realizam si spoturi video politice pentru cei care doresc sa candideze la diferite functii.

Spotul pe care il prezentam, este din 2016 realizat in conditii de urgenta maxima, practic Dl Ilie Bolojan a avut la dispozitie 10 minute in care am reusit sa tragem decat doua duble cu un aparat foto fara stabilizator optic. Din acest motiv se poate vedea si miscarile odulatorii incercand sa stabilizam pe urma imaginea. Insa cel mai important este scopul si realizarea obiectivului de a realiza un spot de recomandare cu transfer de incredere de la o persoana cu notorietate catre un candidat. La acel moment a fost apreciat de publicul larg, ceea ce ne multumeste.

Oferim un pachet complet de promovare de la spoturi video, identitate vizuala, pagina de facebook, prezentare proiecte pana la realizarea de campanii targetate pe audienta interesata, regional sau local.

Realizam si funnel-uri de audienta in functie de reactii si interes.

Pentru cei interesati de proiecte mai complexe, analizam rezultatele publicului cu ajutorul inteligentei artificiale.

Pentru acest serviciu folosim Microsoft Machine Learning cu diferite modele ale I.A, de la algoritmi precum forecast, prediction, data driven, generalized linear model.

SOLICITA 1 ORA CONSULTANTA GRATIS

Ai o idee despre ce ai vrea sa faci, dar nu stii exact ce ti se potriveste, sau care ar fi cea mai rentabila solutie? Solicita acum consultanta gratuita prin serviciul Full Market 1 Ora Gratis*!

*Acest serviciu se acorda gratuit in limita a 400 de cereri, grabeste-te, cat inca mai sunt ore disponibile!