Lucrari si proiecte

Acasa/Lucrari si proiecte

Carti Vizita Design

2023-01-29T23:48:08+00:00

Designul unei carti de vizita este esential pentru a-ti prezenta profesionalismul si a face o impresie buna asupra potentialilor clienti sau parteneri de afaceri. Inainte de a incepe procesul de design, este important sa identifici scopul cartii de vizita si sa stabilesti informatia esentiala care trebuie sa apara pe ea. In primul rand, asigura-te ca incluzi informatia de contact, cum ar fi numele, pozitia, numarul de telefon si adresa de email. De asemenea, ar fi util sa incluzi si logo-ul companiei tale sau un simbol care sa te reprezinte. Urmatorul pas este sa alegi un design care sa se potriveasca cu imaginea companiei tale si sa fie usor de citit si de retinut. Poti opta pentru un design minimal si elegant, sau unul mai elaborat, care sa reflecte personalitatea companiei tale. Este important sa folosesti culori si fonturi care sa se potriveasca cu imaginea companiei tale si sa fie usor de citit. In ceea ce priveste dimensiunea cartii de vizita, acesta trebuie sa fie suficient de mare pentru a fi usor de manevrat, dar suficient de mic [...]

Mary’s Vapes Project

2020-06-28T22:47:37+00:00

Mary’s Vapes este un proiect pilot a clientului nostru din Statele Unite care isi propune sa realizeze o platforma de negocieri si tranzactii la nivel mai mare pentru diferite companii din nisa acestora. Pentru clientul nostru am realizat consultanta in Marketing si urmarim implementarea proiectului si dezvoltarea acestuia, venind cu idei si imbunatatiri permanente precum si analize ale strategiilor implementate si rezultatele acestora. Este un proiect care a pornit acum 3 ani si continua.

Azzurras – Componente pentru pantofi sport

2020-06-28T21:32:56+00:00

Azzurras(http://azzurras.ro) este un client de al nostru tare simpatic si cu un stil rafinat, exprem de profesionist pana la cel mai mic detaliu.Ne-am bucurat sa realizam cateva mutari pe servere pentru azzuras si sa realizam cateva modificari pe site-urile companiei.Un client important pentru noi, dar si pentru piata din Timisoara si Italia.

Carti Vizita Budea SRL

2020-06-28T21:00:42+00:00

Budea SRL sau mai bine dl Budea este unul dintre clientii nostri preferati.O prezenta de spirit remarcabila si un om de afaceri de succes, de peste 20 de ani pe piata din Timisoara, ne-am bucurat ca ne-a ales sa realzam pentru dansul cartile de vizita cu design-ul aferent.In slide-ul din dreapta sunt cateva sample-uri de carti de vizita propuse de catre noi. O parte din ele au vazut lumina tiparului.

Load More Posts
Go to Top