SERVICII

Incercam in permanent sa diversificam paleta de servicii in functie de cerintele pietei, dar includem in lista de servicii noi dupa ce le testam rentabilitatea.

SERVICII
MARKETING & VANZARI

Full Market un concept de marketing si vanzari pentru clienti mici si mari ce ofera solutii indiferent de stadiul de dezoltare al afacerilor. Cu ajutorul echipei noastre si a colaboratorilor, realizam proiecte fiabile pe termen lung cu un management complex de analiza si statistica in atingerea obiectivelor stabilite. De peste 9 ani!

Campanii Online

Realizam campanii de publicitate online pe diferite canale: Google ADS, Facebook ADS, Instagram ADS, Bing Ads, Twitter, Youtube, OLX, Newsletter, S.A.

VEZI AICI

Managementul Vanzarilor

Implementam sisteme de urmarire a vanzarilor indiferent daca sunt online sau offline. Oferim solutii de crestere a vanzarilor si fidelizarea clientilor.

VEZI AICI

Identitate Vizuala

Realizam servicii de identitate vizuala precum: Logo, simbol, slogan, carti de vizita, plicuri, foi cu antet, reviste, brosuri, pliante, website, spoturi.

VEZI AICI

Analiza & Statistica

Realizam rapoarte privind volumul, potentialul clientilor, concurenta pietei, cat de dezvoltata este si cate sanse sunt de a prinde o cota ridicata.

VEZI AICI

Web Design

Realizam web design pentru clienti de la website-uri de prezentare pana la shop-uri online, aplicatii web si portale sau intranet pentru sisteme interne.

VEZI AICI

Campanii Offline

Oferim consultanta in campanii de tip Off-line, de la ofertarea clientilor la promotii, mod de abordare a vanzarilor sau cresterea cotei de piata la clienti.

VEZI AICI

SEO

Implementam proiecte de Seo pentru clienti la diferite nivele dupa o analiza foarte exacta a pietei si dupa gasirea niselor cu potental pentru companii.

VEZI AICI

Pr & Press Release

Colaboram cu marile agentii de PR din Romania dar si cu o parte din oamenii de media, direct si va putem oferi pachete atractive in PR si comunicate.

VEZI AICI

Baze de date

Construim, dezvoltam si optimizam Baze de Date structurate pentru clienti, de la baze de date simple in excel, sql, pana la baze de date mari Big Data.

VEZI AICI

TEHNOLOGII SI CANALE FOLOSITE

Va prezentam o parte din lista canalelor de marketing si a tehnologiilor folosite atunci cand realizam analize si statistici privind piata si potentialul de intrare pe anumita nisa sau de acoperire a unui anumit procent din cota de piata.

Oferim o ora de consultanta gratis in vanzari si marketing

Solicita Aici

De ce cu noi?

SOLICITA 1 ORA CONSULTANTA GRATIS

Ai o idee despre ce ai vrea sa faci, dar nu stii exact ce ti se potriveste, sau care ar fi cea mai rentabila solutie? Solicita acum consultanta gratuita prin serviciul Full Market 1 Ora Gratis*!

  *Acest serviciu se acorda gratuit in limita a 400 de cereri, grabeste-te, cat inca mai sunt ore disponibile!

  WHATSAPP

  +40 740 060 612

  TELEFON

  PROGRAM DE LUCRU

  8:00am – 21:00pm

  TELEFON

  PROGRAM DE LUCRU

  8:00am – 21:00pm