TINEM LEGATURA

Ne bucuram sa va stim aproape. Ne puteti gasi foarte usor pe cel putin 4 suporturi de contact: telefon, whatsapp, email, Facebook. Abea asteptam sa ne auzim!

CONTACT INFO

Chiar daca suntem departe au aproape fizic, tehnologia ne ajuta sa ne auzim si sa ne vedem ca si cum am fi aici si acum. Distanta fizica e doar un detaliu cand simtim si vibram pe aceasi frecventa. Asteptam cu drag sa ne contactezi.

Azi? OK!
Acum? Perfect!

WHATSAPP

+40 740 060 612

TELEFON

PROGRAM DE LUCRU

8:00am – 21:00pm

Urmareste-ne pe canalele de Social Media pentru a decoperi noile trucuri si secrete in Vanzari si Marketing dar si promotii Full Market!

TRIMITE FORMULAR!

Daca iti este mai simplu si mai comod, poti sa ne trimiti un formular, cu orice intrebare sau solicitare si noi iti vom trimite raspunsul pe email.

    SERVICII DE TOP

    Facem tot posibilul sa avem clienti multumiti si bucurosi sa descopere cu acelasi entuziasm maketingul precum si noi o facem zilnic. Tinem foarte mult la partea de consultanta si consideram ca mai bine ne gandim de 10 ori inainte sa pornim un proiect, sa analizam cat mai multe optiuni si sa analizam cat mai mult piata inainte de a demara lucrarile efective, tocmai pentru ca tinem foarte mult la eficienta. Iar pe urma suntem cu “ochii ca pe butelie” la tot ce se intampla din momentul implementarii, urmarim analize si statistici si verificam distanta pana la atingerea obiectivelor. Folosim cele mai noi tehnologii de analiza si statistica si unde nu gasim tool-uri pentru ce avem nevoie le dezvoltam singuri, tocmai pentru pe unde cautam solutii poate altora nu le-a venit ideea inca. Asta inseamna sa fii 100% prezent cu tine si cu clientii tai. Probabil si din acest motiv suntem apeciati si de cei mai mari din industrie si colaboram foarte bine. Mult succes tuturor si va multumim pentru increderea dumneavoasta!

    Oferim o ora de consultanta gratis in vanzari si marketing

    SUNA ACUM