ghizi locali google

ghizi locali google

Top 5 cele mai întâlnite greșeli la ghizii locali Google. La punctul 1 avem una dintre cele mai întâlnite greșeli, lipsa watermark-ului. Ascultați materialul nostru audio și veți auzi punctul 6 bonus. Care este cel mai important dintre toate cele 5 😊
Pentru orice tip de campanie de marketing va stam la dispozitie pe fullmarket.ro

În acest material audio am încercat să venim în sprijinul celor care doresc să devină ghizi locali Google dar și în sprijinul celor care sunt deja ghizi locali însă nu știu cum să monetizeze acest potențial. Mulți dintre ghizii locali sunt fotografi foarte buni, adaugă imagini foarte frumoase în Google Maps dar în urma lor nu au niciun beneficiu. Iar acest lucru se întâmplă tocmai pentru faptul că nu folosesc watermark atunci când adaugă imaginile în Google Maps.

Aceasta ar fi una dintre 5 cele mai întâlnite greșeli sau omisiuni ale ghizilor locali. Imaginativă că un fotograf de succes care a realizat o imagine spectaculoasă într-un loc foarte vizitat de către lume fie acesta un obiectiv turistic sau un local cunoscut, imaginea sa primească și un milion de vizualizări în Google Maps, ceea ce ar reprezenta un canal de marketing foarte puternic atunci când se va prezenta la clienți.

Pentru a descoperi care sunt celelalte 4 cele mai întâlnite erori la ghizii locali vă invităm să ascultați materialul nostru audio și nu ezitați să ne transmiteți feedback-ul dumneavoastră despre acesta.