Campanii de marketing2021-04-27T07:37:05+00:00

TELEFON

PROGRAM DE LUCRU

8:00am – 21:00pm

TELEFON

PROGRAM DE LUCRU

8:00am – 21:00pm

DESPRE NOI

Oferim o ora de consultanta gratis in vanzari si marketing

Solicita Aici

SERVICII
MARKETING & VANZARI

Full Market un concept de marketing si vanzari pentru clienti mici si mari ce ofera solutii indiferent de stadiul de dezoltare al afacerilor. Cu ajutorul echipei noastre si a colaboratorilor, realizam proiecte fiabile pe termen lung cu un management complex de analiza si statistica in atingerea obiectivelor stabilite. De peste 9 ani!

Campanii Online

Realizam campanii de publicitate online pe diferite canale: Google ADS, Facebook ADS, Instagram ADS, Bing Ads, Twitter, Youtube, OLX, Newsletter, S.A.

VEZI AICI

Managementul Vanzarilor

Implementam sisteme de urmarire a vanzarilor indiferent daca sunt online sau offline. Oferim solutii de crestere a vanzarilor si fidelizarea clientilor.

VEZI AICI

Identitate Vizuala

Realizam servicii de identitate vizuala precum: Logo, simbol, slogan, carti de vizita, plicuri, foi cu antet, reviste, brosuri, pliante, website, spoturi.

VEZI AICI

Analiza & Statistica

Realizam rapoarte privind volumul, potentialul clientilor, concurenta pietei, cat de dezvoltata este si cate sanse sunt de a prinde o cota ridicata.

VEZI AICI

Web Design

Realizam web design pentru clienti de la website-uri de prezentare pana la shop-uri online, aplicatii web si portale sau intranet pentru sisteme interne.

VEZI AICI

Campanii Offline

Oferim consultanta in campanii de tip Off-line, de la ofertarea clientilor la promotii, mod de abordare a vanzarilor sau cresterea cotei de piata la clienti.

VEZI AICI

SEO

Implementam proiecte de Seo pentru clienti la diferite nivele dupa o analiza foarte exacta a pietei si dupa gasirea niselor cu potental pentru companii.

VEZI AICI

Pr & Press Release

Colaboram cu marile agentii de PR din Romania dar si cu o parte din oamenii de media, direct si va putem oferi pachete atractive in PR si comunicate.

VEZI AICI

Baze de date

Construim, dezvoltam si optimizam Baze de Date structurate pentru clienti, de la baze de date simple in excel, sql, pana la baze de date mari de tip Big Data.

VEZI AICI

LUCRARI & PROIECTE

Am incercat sa sintetizam o parte din lucrarile realizate de catre noi, incercand sa va prezentam cat ai multe servicii realizate catre clientii nostrii. Chiar daca unele au fost realizate cu mult timp in urma, si tehnologia actuala este mult peste cea de la acele vremuri, am tinut mult sa le prezentam pentru ca la fiecare client tinem foarte mult si fiecare proiect realizat de catre noi reprezinta o parte din noi si din energia noastra depusa.

VEZI AICI LUCRARI SI PROIECTE
Load More Posts

TESTIMONIALE

“Investitia in cunoastere genereaza cea mai buna dobanda” spunea Benjamin Franklin
Atunci cand l-am cunoscut pe Cosmin, l-am apreciat din prima clipa pentru dorinta de implicare, sustinere si investitia in cunoastere pe care o face. Abordeaza orice situatie cu mult profesionalism, interes si dedicare. Nota 10*!
Este o persoana sincera, de incredere si se reinventeaza de cate ori este nevoie. Acest lucru este foarte important in aceste vremuri, cand zilnic avem nevoie sa ne adaptam la schimbare.
Asa cum se zice “omul sfinteste locul”, acolo unde se afla Cosmin cu siguranta lucrurile “merg ca pe roate”!
Felicitari pentru ceea ce esti si mult succes in continuare!
KARINA, Antreprenor

Cosmin understands SEO in a way that others do not. I enjoy working with him because he always thinks outside the box and since we started working together, in four years we achieved 3000% growth in online sales

Roland, AIRVAPE USA

Colaborarea noastra a avut loc acum mai bine de 11 ani, pe atunci Cosmin fiind un tânăr receptiv, ambițios, creativ, cu teluri inalte si foarte muncitor, care avea un motto clar: nu exista nu se poate! si care prin multa munca si perseverenta razbea in domeniul de specialitate. Ca drept dovada, Cosmin si-a dus munca la un alt nivel ajungând să fie un profesionist si sa domine materia.
Colaborarea noastră a fost realmente una de succes, generându-ne venituri bune pentru acele vremuri! Noi aflandu-ne in acel moment la inceput de business, absolut fara clientii, fara notorietate, pe vremea aceea neexistând retele facebook, instagram si alte asemenea retele de promovare, singura reclama fiind rețeaua google si recomandarea verbală de la om la om care la noi au funcționat perfect ca urmare a creării site-ului si a optimizării si promovării pe rețeaua google.
Multumim Cosmin pt tot efortul tau si munca susținută!

Mihaela, Art Luziano
I met Cosmin 5 years ago in one of my seminar class. He came across as a young ingenious man with a heartfelt wish of making a difference not only in his life but in other peoples lives as well. I believe Cosmin is doing much more than consulting with his clients for online marketing services. He seats with his clients and feels the clients needs, develops niche marketing strategies that go way beyond the average technical applications and by doing so creates magnific results for all involved. I wish him the very best in his career and I believe with a presence and a dedication that he has he’ll be in the leading top of this field.

Încă din 2013 de cand am inceput colaborarea, Cosmin a dat dovadă de profesionalism si promptitudine, alături de dăruire și respect pentru client. Serviciile oferite au fost de fiecare dată impecabile. Fie ca vorbim despre analize si sfaturi sau soluții business, acestea au fost însoțite in permanenta de consultanta specializată si suport tehnic de excepție.

Nimic nu se intampla pana nu are loc o vanzare.”, a spus Thomas Watson Sr.
Fara vanzari nu avem venituri, fara venituri nu avem afacere si nimeni nu este platit daca nu are loc o vanzare.
Deci, daca nimic nu se intampla fara o vanzare cum fac sa creez un program de vanzari de succes pentru compania mea?
Nu stiu cum ati facut voi, dar eu am apelat la Ambru Cosmin.
Stiam ca profesia de vânzari exista în cadrul unei meritocratii si cei mai buni vânzatori sunt experti, se misca rapid si îi ajuta pe ceilalti, dar de-a lungul relatiei noastre de afaceri am vazut ca Cosmin îsi trateaza partenerii ca prieteni si succesul celor pentru care lucreaza ca fiind succesul lui personal.
Ne-am cunoscut si am colaborat pentru prima data în 2008 si suntem prieteni de atunci pana azi.
Adrian C, Jiguja Drink
Ne bucuram sa avem un colaborator care sa inteleaga modul in care functioneaza piata din Spania si nivelul de business la care lucram. Schimbul de experienta dintre noi si Full Market este unul benefic pentru ambele parti de fiecare data!
În dec 2006 a intrat la mine in birou un puști blond, cu o privire albastră în care vedeai de atunci vizionarul. M-a impresionat cu capacitatea de a sintetiza informația și prin tenacitate. A reușit in timp record sa creeze un site pt un business total nou ca si concept si oferta de servicii care în 4 luni era pe prima poziție în căutările de pe GOOGLE. Azi, un profesionist desăvârșit, Cosmin este un tânăr cu viziune, cu o capacitate analitică și de sinteză uimitoare, preocupat de devenirea lui ca Om și ca profesionist, pasionat de leadership, implicat în social si comunitate, este Omul care creează “lucruri” de impact, ce aduc plus valoare afacerii tale.
Cristina Dina, Estetique Clinique

Pot sa spun ca de fiecare data discutiile noastre au fost constructive si consultanta in ceea ce priveste SEO sau alte campanii de marketing online m-au ajutat poate cel mai mult sa vad lucrurile dintr-o alta perspectiva si asta cred ca a facut diferenta de mule ori! Multumesc Full Market!

Cristian, Brasolutions

Imi amintesc primele proiecte de prin 2006 si tin minte ca de fiecare data Cosmin era fascinat de lucrarile noastre in constructii de mare anvergura. Era extrem de conectat cu tot ce insemna business-urile noastre, incerca sa inteleaga cat mai bine fluxul complet dintre serviciile pe care le oferim si clienti dar si ce ne diferentiaza pe piata. Asta a ajutat mult in colaborarea noastra de atatia ani. Si noi am inteles mai bine cum sa abordam piata dar si el a invatat cu noi cum putem ajunge mai rapid exact la clientii nostrii.

Longin, Exerom & Prometal
“O colaborare începută mai bine de 7 ani, a dus la proiecte de succes pe piața din SUA, o echipa de programare soft pentru marketing foarte smart cu idei inovative care e focusata pe rezultat înainte de toate. Foarte mulțumit de Full Market”
Bogdan, Software Developer

BLOGUL NOSTRU DE MARKETING

Incercam sa sintetizam informatiile, tool-urile, experienta acumulata zilnic astfel incat pentru a aduce plus valoare pentru toti oaspetii nostri de pe site dar si o informatie de valoare oferita gratuit pentru cei care isi fac research-ul individual pe un anumit subiect in marketing sau vanzari.

SOLICITA 1 ORA CONSULTANTA GRATIS

Ai o idee despre ce ai vrea sa faci, dar nu stii exact ce ti se potriveste, sau care ar fi cea mai rentabila solutie? Solicita acum consultanta gratuita prin serviciul Full Market 1 Ora Gratis*!

  *Acest serviciu se acorda gratuit in limita a 400 de cereri, grabeste-te, cat inca mai sunt ore disponibile!

  WHATSAPP

  +40 740 060 612

  TELEFON

  PROGRAM DE LUCRU

  8:00am – 21:00pm

  WHATSAPP

  +40 740 060 612

  TELEFON

  0740 060 612

  PROGRAM DE LUCRU

  8:00am – 21:00pm

  TEHNOLOGII SI CANALE FOLOSITE

  Go to Top