Project Description

Visit Dobresti Bihor, un proiect initiat de catre Full Market si continuat de comunitatea din comun Dobresti judetul Bihor, s-a bucurat de o atentie media locala si nationala sporita. Implicare media care a dus la implementarea efectiva a proiectului si in transformarea zonei Vida intr-o atractie turistica la nivel national. Ajungand ca media turistilor care vin sa viziteze lacul Vida sa depaseasca numarul sutelor in perioada weekendului din perioada verii.

In emisiunea Recrutat în Crișana, moderata de Laura Breb colegul nostru Ambru Cosmin a prezentat pe larg modul in care s-a dezvoltat proiectul Visit Dobresti Bihor si mediile in care s-a realizat promovarea, mai ales in mediul social media prin pagina de Facebook, dar care ulterior a luat-o viral spre mass media nationala. Practic a fost o imbinare intre doua canale de audienta.

In prezent proiectul functioneaza de la sine, iar locatia este vizitata des de turisti din tara. Aparitiile in presa au fost atat de multe incat este suficient sa dam o cautare in google dupa cautarea: lacul vida, si rezultatele cu review-uri despre Lacul Vida te vor duce pana pe a 4-a a 5-a pagina de rezultate.

Este un rezultat extraordinar care ne fac extrem de fericiti si bucurosi ca am pornit de a o idee care s-a materializat intr-un proiect atat de frumos.

Emisiunea intreaga este aici:

https://www.digi24.ro/video/emisiuni-regionale/oradea/recrutat-in-crisana/recrutat-in-crisana-11-iulie-2014-promovarea-unui-paradis-necunoscut-269291