Project Description

Full Market a dezvoltat o platforma de comparare a principalilor provideri de hosting din lume, incercand sa aduca in fata anumite aspecte de care adesea nu se tin cont dar care afecteaza direct rezultatul afacerilor pe termen lung.

Nu stim cati dintre voi vi-ati pus intrebarea: cat de important este serviciul de relatii cu clientii a companiilor de hosting, sau daca au suport 24 h din 24?

Dar pentru a intelege, putem porni de la urmatoarea situatie:

Sa presupunem ca site-ul dvs a fost spart… Situatie care va fi din ce in ce mai frecventa in anii urmatori mai ales ca in ultimii 5 ani nr atacurilor s-a marit cu peste 5000%. Cum spunem, sa presupunem ca site-ul a fost spart… si dvs rulati o campanie de facebook sau de google ads, sau orice tip de campanie platita, dar site-ul este inactiv insa cheltuit banuti pentru publicitatea dvs, daca in primul moment nu puteti interveni, deja inseamna bani pierduti. Din acest motiv veti avea nevoie de asistenta 24h/7, chiar daca in decursul unui an veti avea nevoie doar o singura data de acest serviciu, dar de acea data, va face toti banii.

Acesta e doar un aspect pe care am incercat sa il punem in discutie prin acest proiect de comparare, dar sunt multe alte aspecte care trebuiesc mentionate.

Probabil ca multi v-ati intrebat de ce am ales cele mai populare, pentru ca poate or fi si alte zeci de mii de firme mult mai ieftine decat acestea.

Asa este, sunt altele poate la preturi mult mai mici, dar cand lucrezi cu un mare provider, ai garantia ca nu isi vor permite sa fie neseriosi o mare perioada de timp, ca vei avea parte de servicii updated si tot ce va aparea in acest domeniu, vei avea sansa sa aflii printre primii, email, sms, tocmai pentru ca marile corporatii nu isi permit sa nu fie la curent sau in trend cu tot ce apare.

Si mai e un motiv, marii provideri au servicii conexe(de ex un voucher de 100 de dolari de la Bing pentru ads, sau un voucher de la Facebook ads, sau unul de la google), dar si reduceri pe masura.

Sa luam de exemplu un provider, namecheap, care ofera hosting si domenii.

Poate azi nu ai banuti pentru hosting, dar il vrei, si atunci vezi o oferta cu 1 cent prima luna la hosting.

Crede-ma ca este super oferta, tocmai pentru ca ai sansa ca in 1 luna, sa testezi tot ce puteai testa legat de acest provider cu 1 cent.

Dar daca ajungi la un provider mic, sansa sa testezi 1 luna gratis, e mica de tot, asadar, micii provideri iti vor oferi preturi bune la pachete mari, adica hosting pe 2 ani, etc.

Iata dar, doar cateva aspecte ce tin de gazduire si la care lumea nu se uita. Din acest motiv am incercat sa sitetizam toate aceste informatii si le-am pus in comparatorul nostru pe https://best10.host.

Speram sa iti placa si sa te ajute si pe tine in alegerea celui mai bun provider de hosting. Iar daca ai orice intrebare legata de servere si pachete de hosting precum si situatii tehnice, nu ezita sa ne suni la 0740 060 612 sau sa folosesti formularul de contact

SOLICITA 1 ORA CONSULTANTA GRATIS

Ai o idee despre ce ai vrea sa faci, dar nu stii exact ce ti se potriveste, sau care ar fi cea mai rentabila solutie? Solicita acum consultanta gratuita prin serviciul Full Market 1 Ora Gratis*!

    *Acest serviciu se acorda gratuit in limita a 400 de cereri, grabeste-te, cat inca mai sunt ore disponibile!